flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відновлено роботу "Відеоконференцій"

05 травня 2016, 16:34
Законодавством України запроваджено можливість використання прогресивних норм кримінального, цивільного та адміністративного судочинства в частині проведення дистанційного судового провадження.
В Онуфріївському районному суді Кіровоградської області системою відеоконференцзв’язку облаштований один зал судового засідання, який також використовується суддями для розгляду справ у звичайному режимі, у тому числі для розгляду кримінальних проваджень, по яким підсудні перебувають під вартою.
Для підвищення ефективності використання системи відеоконференцзв’язку в місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції Державним підприємством «Інформаційні судові системи» розроблено, web-програму«Бронювання системи відеоконференцзв'язку».
У Онуфріївському районному суді Кіровоградської області відповідальним за бронювання проведення судових засідань в режимівідеоконференції призначено головного спеціаліста з інформаційних технологій суду  Удода Віталія  Юрійовича, а у його відсутність - старшого секретаря суду Заїку Олександру Миколаївну.

На підставі викладеного та з метою належної організації пов’язаної із забезпеченням проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв’язку просимо попередньо узгоджувати дату і час проведення судових засідань із Онуфріївським районним судом Кіровоградської області, за номером телефону: (05238) 2-02-40.